"Se julefrokost tapas menu - rul ned"

Her ser du et udvalg af de lækre Tapas,

længere nede på siden finder du vores nuværende sortiment samt bestillingslister.

Vi har smagfulde Tapas anretninger, som kan bruges til mange lejligheder. F.eks. som dejlig aftensmad hvor man hygger sig med venner eller familie – Til barnedåben, brylluppet, studentergildet, fødselsdag eller en anden kærkommen lejlighed.

Tapas har vi fast hver fredag fra kl. 14.00 i butikken.

Ønsker du Tapas andre dage i ugen, kan dette KUN lade sig gøre på forespørgsel/forudbestilling.

Bestillingsfristen for lørdage er dagen før inden kl. 14.00 Søndage er køkkenet normalt lukket

Der tages forbehold for det faktum, at de viste Tapas ikke altid er at finde i butikken, og at disse billeder blot repræsenterer dele af et varierende sortiment.

Vi har pt. nedenstående sortiment:

  • Lakseroulade m. rød dressing.
  • Tigerrejer med limeaioli.
  • Croissant med hønsesalat.
  • Asparges bagt med lufttørret skinke med artiskokcreme.
  • Udenlandske pølser, hertil syltede rødløg & bagte Cherry tomat.
  • Røget svinemørbrad på bagt tomat m. rygeostcreme.
  • Bresaolapakker m. ost & pinjekerner.
  • Lufttørret skinke, oliven & pesto.
  • Ost med syltede valnødder, tomatmarmelade & hjemmebagt knækbrød.
  • Bruchetta med ristede svampe.
  • Soyamarineret laks på bund af mango/tomat salsa toppet med dild aioli.
  • Ørredmousse på ristet rugbrød.
  • Blomkålsblinis med peberfrugtcreme og ristet fennikel pølse.
  • Filokurv med varmrøget laksecreme.
  • Varmrøget Smørfisk med ærtepuré på ristet rugbrød.
  • Kage tapas 2 stk.

Dip vælg mellem: Humus – Artiskokcreme – Pesto – Aioli

Menu 1: 6 slags tapas med dip & flûtes + 1 kage tapas 135,- kr. pr. Couv.

Menu 2: 8 slags tapas med dip & flûtes + 1 kage tapas 165,- kr. pr. Couv.

1 slags tapas 20,- kr. pr. stk.

Ved bestilling af minimum 4 couv. kan anretning af fade tilbydes mod et tillæg i prisen pr. couv. på kr. 5,-

Bestillingsseddel Sandy’s tapas klik her

Julefrokost 2018

Julefrokost
2018 juletapas
  • Laksemousse med rygeost lagt på ristet rugbrød.
  • Tigerrejer med lime aioli.
  • Hellefisk lagt på bund af rødbede salsa.
  • Andebryst m. æblekompot tilsmagt med timian.
  • Lufttørret skinke & udenlandske pølser hertil syltede rødløg,
  • oliven & bagte cherrytomater.
  • Røget lammekølle m. tyttebær/peberrodscreme.
  • Rødkålssalat.
  • Oste med tomatmarmelade, syltede valnødder & hjemmebagt knækbrød.
  • Ris a la mande surprise.
  • Inkl. Lækkert brød & dip.            Pris pr. couv. 205,00 v/minimum 4 couv.