Dejlige menuer til et Festligt nytår

 

            Nytårsforret:

  • Stegte tigerrejer lagt på bund af tang/nuddel salat m. Chili fraiche.
  • Rå marinerede rødbede laks m. citrus creme.
  • Butterdej bagt m. asparges/lufttørret skinke.

Konditorens desserttallerken:

  • Mørdejsbund med hasselnødder, moccamousse, Baileyscream, solbærkompot & crumble.                                                                                                   Pris forret pr. pers. 98,- kr.

Pris forret & tapasdessert pr. pers. 165,- kr.

 

 

 

Nytårshovedret:

  • Svampe risotto
  • Marineret svinemørbrad stegt m. sesam.
  • Sliders m. kalveculotte & trøffel mayo.
  • Friteret broccoli & bagte krydret sweet potatos med aioli dip.
  • Lufttørret skinke & udenlandske pølser m. tilbehør.
  • Oste m. hjemmebagt knækbrød og lækkert tilbehør.                                                                      Pris forret + hovedret + tapas dessert pr. pers. 298,- kr.

 

 

 

Tapasdessert:

  • Kiksbund & creamcheese med lime & jordbærgele.
  • Fragtelitebunde med rabarber- & Grand Maniermousse.
  • Chokoladebund med karamel- & chokolademousse.

      Pris tapasdessert pr. pers. 80,- kr.

Konditorens desserttallerken:

  • Mørdejsbund med hasselnødder, moccamousse, Baileyscream, solbærkompot & crumble.

 Pris konditorens dessert tallerken pr. pers. 90,- kr.