Dejlige menuer til et Festligt nytår
Nytårsforret:
- Stegte tigerrejer lagt på bund af tang/nuddel salat m. Chili fraiche.
- Rå marinerede rødbede laks m. citrus creme.
- Butterdej bagt m. asparges/lufttørret skinke.
Konditorens desserttallerken:
- Mørdejsbund med hasselnødder, moccamousse, Baileyscream, solbærkompot & crumble. Pris forret pr. pers. 98,- kr.
Pris forret & tapasdessert pr. pers. 165,- kr.
Nytårshovedret:
- Svampe risotto
- Marineret svinemørbrad stegt m. sesam.
- Sliders m. kalveculotte & trøffel mayo.
- Friteret broccoli & bagte krydret sweet potatos med aioli dip.
- Lufttørret skinke & udenlandske pølser m. tilbehør.
- Oste m. hjemmebagt knækbrød og lækkert tilbehør. Pris forret + hovedret + tapas dessert pr. pers. 298,- kr.
Tapasdessert:
- Kiksbund & creamcheese med lime & jordbærgele.
- Fragtelitebunde med rabarber- & Grand Maniermousse.
- Chokoladebund med karamel- & chokolademousse.
Pris tapasdessert pr. pers. 80,- kr.
Konditorens desserttallerken:
- Mørdejsbund med hasselnødder, moccamousse, Baileyscream, solbærkompot & crumble.
Pris konditorens dessert tallerken pr. pers. 90,- kr.